Zoeken naar waar dat leuk koppel

Uw zoekactie voor waar dat leuk koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Mat 42 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Koppel met Bi Man
Ik zoek een leuk koppel waarbij de man 100% bi is. De bedoeling is dat de mannen zich amuseren met elkaar en dat de vrouw na een tijdje mee geniet van de twee mannen die elkaar verwennen. De nadruk ligt vooral op de mannen maar de dame verwennen hoort ook bij het spel. Wie heeft zin in een leuk rollenspel waarbij ik langskom bij jullie. Samen genieten van een drankje en waarbij de mannen daarna elkaar opgeilen en verwennen. Daarna kan en mag veel. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Ikzelf ben knappe man, sportief en zoek gewoon een gezellig koppel. Leeftijd speelt geen rol...  
24 dagen
Tom 32 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
(bi)man zoekt leuk koppeltje voor vrijdag 19/04
Deze slanke (bi)man is op zoek naar een leuk koppel die vrijdag zin heeft om af te spreken. Veel scenario's zijn mogelijk en bespreekbaar, bv. samen het vrouwtje verwennen of misschien samen met de vrouw de man verwennen. Of mss kijkt de man liever toe hoe het vrouwtje wordt verwend? Ik sta voor alles open en luister graag naar jullie wensen. Wat kunnen jullie verwachten? Jonge dertiger, 1m79, intiem geschoren, onbehaard, slank. Rustig, goedlachs persoon en vooral respectvol. Ik heb al ervaring met oudere koppels. Laat gerust iets weten indien interesse, dan volgt er ook een foto.  
Simon 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk koppel gezocht.
Hallo, ik geloof dat er ergens een real koppel rondloopt waar ik een klik mee kan hebben en spannende trio avonturen mee kan beleven. Ik ben 42, 1m82 groot, sportief gebouwd / slank (76kg), verzorgd, lichtbruin haar en blauwe ogen. Intiem geschoren. Ik draag discretie hoog in het vaandel. Ik heb stijl en een opleiding genoten. Ik kan over meer praten dan seks. Ik ben op zoek naar een koppel met een dirty mind. Ik hoop bij klik om huisvriend te kunnen worden.. Ik zoek geil met stijl. Als het klikt kan er heel veel. In trio verband kunnen er ook wel biseksuele handelingen tussen de mannen gebeuren, is geen must, maar is ook niets mis mee. Foto bij reactie is altijd meerwaarde..., ik heb Kik en whatsapp voor makkelijker contact. Ik hoop dat jullie bestaan, jullie zullen geen spijt krijgen van hierop te reageren. Hopelijk tot snel, fakers go away. X  

Leuk koppel gezocht.
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Bestaan er nog echte swingerskoppels ?
Hallo Via deze weg zoek ik (slanke gast van 44 1.80m 70kg 20cm geschoren en heeeeel netjes ) een leuk koppel of vke die ook op zoek is naar spanning en fun. Ik ben voor heel veel te vinden ( ben soft bi , rukken en pijpen maar absoluut geen must) wat spanning in sauna , clubke , car , buiten , kamer of gewoon bij jullie thuis . Ikzelf kan helaas niet ontvangen . Laat gerust iets weten aub , ik verplaats mij heel makkelijk en kan mij makkelijk vrijmaken . Sms en whatsapp kan ook altijd na interesse en mailtje Grtjs Marc  

Bestaan er nog echte swingerskoppels ?
Knappe gast 24 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Knappe gast op zoek
Hallo daar, leuk dat je men advertentie leest. Ik ben een 24 jarige man die op zoek is naar een leuke date met een leuk koppel. Ik val vooral op meer mature vrouwen dus ik zoek een koppel (35+) die er graag een jongere gast bij hebben. Ik sta voor heel veel open, dus aarzel zeker niet om een mailtje te sturen. Hopelijk tot snel!  

Knappe gast op zoek
25 dagen
Mat 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Leuk koppel met BI MAN
Ik ben een toffe sportieve gast, 180 78 en zoek een leuk koppel waarbij de man 100% bi is. Ik ben op zoek naar een koppel dat het volgende ziet zitten. We drinken samen een glaasje om in de stemming te komen. De mannen beginnen wat te spelen met elkaar en de dame kijkt toe en geniet. Na een tijdje komt de vrouw erbij om samen verder te spelen. De nadruk ligt wel op de mannen die met elkaar bezig zijn, maar de vrouw mag zich ook amuseren en genieten. Zijn er hier leuke koppels die kunnen ontvangen en samen willen genieten. Discretie en hygiëne gewest en geboden.  
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Leuk koppel gezocht waarbij ik de dame een erotische massage mag aanbieden. Kan op locatie of bij jullie thuis. Geen fake. Ben hetero, groot en sportief lichaam, zachte handen.. Meer info via berichtjes..tot gauw?  

Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geprikkeld door een lang vervlogen herinnering
Dag iedereen, Ik ben Stijn, een sportieve, single jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Welk leuk koppel heeft zin in een extra speelkameraadje om samen te verkennen en experimenteren? Ik sta zowel open voor koppels die een eerste ervaring willen opdoen en een heel soft scenario willen uitproberen, tot meer ervaren koppels die al perfect weten wat ze (van mij) willen. Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Jullie uitspattingen blijven tussen ons. ;-) Misschien tot snel?  

Geprikkeld door een lang vervlogen herinnering
sami 23 jaar Limburg - Genk
hetero boy zoekt jullie
hoi ik ben een 23j student en zoek een leuk koppel (leeftijd onbelangrijk) voor spannende momenten. ikzelf heb nog geen ervaring met koppels maar ik ben open minded en voor veel in, met de nodige hygiëne en respect uiteraard. stuur een berichtje en wellicht tot snel.  

hetero boy zoekt jullie
26 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
man zoek koppel
Hey, ben zoek een leuk koppel om samen te genieten. Alles met respect voor elkaar. Alles kan/niets moet. Discretie verzekerd. Leeftijd onbelangrijk. Kan ontvangen en verplaatsen. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. grts  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10